Hopp til hovedinnhold

Oversikt over våre artikkelsider for bedriftsmarked

Oppdal Spekemat har suksess med leasing

OPPDAL: – Vi er helt avhengige av å lease utstyr i stedet for å kjøpe alt av utstyr selv, sier daglig leder i Oppdal Spekemat, Ingard Langseth.

Les mer!

Lønner seg med leasing for HB Transport og Gjenvinning

Leasingproduktet til Brage Finans gjør det enklere for meg å drive firmaet HB Transport og Gjenvinning AS, sier daglig leder Geir Hage.

Les mer!

Partnerskap for fremgang: Avgjørende for vår vekst

Med lokal kjennskap og korte beslutningsveier tilrettelegger vi i Brage Finans for at bedrifter rundt om i landet kan konsentrere seg om det de brenner for.

Les mer!

Fikk rom til å vokse med finansiering fra oss i Brage Finans

Bjarte Lauareid driver flere foretak som gjør det svært godt. Med seg på laget har han viktige lokale støttespillere, som Brage Finans. Dette samarbeidet ville han aldri vært foruten.

Les mer!

Elektriske varebiler tar over markedet

Den elektriske revolusjonen er på full fart inn i varebilmarkedet. Med stadig bedre teknologi og større rekkevidde, er bedriftskunder mer interessert i å velge elektrisk. Konsernleder i Auto 8-8, Terje Sildnes, forventer derfor en solid vekst i salget av elektriske varebiler.

Les mer!

Slik bidrar Hilde og Anita til å øke aktiviteten i næringslivet i Nord-Norge

Ved å bistå landsdelens små og store foretak med finansiering, er Brage Finans med å øke aktiviteten i næringslivet i Nordland, Troms og Finnmark. Nå håper vi på flere fornøyde kunder i nord.

Les mer!

Brage Finans er nykommer på Østlandet: Vi er klare til å tilby leasing og lån til det lokale næringslivet

Brage Finans fortsetter veksten og er nå på plass for å kunne tilby konkurransedyktige finansieringsløsninger til kunder på hele Østlandet.

Les mer!

Vind i seilet for Brage Finans! Vi har fått en kjempe mottakelse i markedet

Med lang erfaring og mange fornøyde kunder er Brage Finans nå på plass i Vestfold og Telemark. Her sitter Gro Lysebo Sørhaug og Stian Bye Kittilsen, som begge er lokalkjente i markedet og klare til å hjelpe bedrifter med å realisere sine drømmer.

Les mer!

Brage Finans er klar for bedriftsmarkedet i Møre og Romsdal. Dette er utrolig spennende!

Med lang erfaring og mange fornøyde kunder er Brage Finans nå på plass i Ålesund. Her sitter Heidi som er lokalkjent i markedet og klar til å hjelpe bedrifter med å oppnå sine drømmer. Hun mener Møre og Romsdal har et helt spesielt potensiale.

Les mer!

Leasing - en smart finansieringsform

Leasing er en enkel og fleksibel form for finansiering, og et godt alternativ til lån.

Les mer!

Lån til bedriftsmarkedet

Brage Finans tilbyr lån med sikkerhet i kjøretøy eller løse gjenstander.

Les mer!

Trenger bedriften avdragsutsettelse?

Brage Finans følger alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene for å redusere spredningen av Korona- viruset.  Vi har forståelse for at flere av våre bedriftskunder står i krevende situasjoner og vi er her for å hjelpe dere.

Les mer!