Partnerskap for fremgang: Avgjørende for vår vekst

Med lokal kjennskap og korte beslutningsveier tilrettelegger vi i Brage Finans for at bedrifter rundt om i landet kan konsentrere seg om det de brenner for.

– Brage Finans gir meg en forutsigbar ramme når jeg skal regne på et anbud fordi jeg vet at de vil hjelpe meg med finansieringen hvis jeg trenger det.

Det sier Sigurd Boasson, daglig leder i Boasson AS. Bedriften har som visjon å være markedsledende anleggsgartner på Vestlandet. De ønsker å være det naturlige førstevalget for alle som setter kvalitet, klima- og miljømessige dimensjoner i fokus.

Boasson AS har vært kunde hos Brage Finans siden finansieringsselskapet ble stiftet i 2010. Nylig finansierte vi elektriske gravemaskiner for bedriften.

En av disse maskinene er nå i bruk på Nedre Nygård, hvor et nytt overvannsanlegg skal etableres før avfallshåndteringssystem skal installeres og gaten bygges opp med brosteinsdekker og skiferfortau.

– Brage Finans har vært viktige for oss da de løser vårt behov for finansiering, noe som er avgjørende for vår vekst. Det gir oss muligheten til å investere i egne maskiner og ta skritt fortere enn vi ellers ville ha gjort, sier Sigurd.

Sigurd Boasson, daglig leder i Boasson AS

Fokus på håndverk

Boasson er en tradisjonell bergensk anleggsgartner-bedrift som har eksistert i over 40 år. Svein Boasson, faren til nåværende daglig leder Sigurd Boasson, startet selskapet i 1980.

Bedriften ble startet av lidenskap for faget og et ønske om å bevare håndverket.

– Vi er opptatt av fag, og det at vi skal være en opplæringsbedrift. Så i dag har vi tre yrkesgrupper. Vi har anleggsgartnere, anleggsrørleggere og maskinførere, forteller Sigurd.

Om Brage Finans

Vi er et frittstående finansieringsselskap, eid av solide norske banker siden de ble etablert i 2010.

Vår ambisjon er å være den foretrukne finansieringspartneren i våre regioner.

Sammen med eierbanker og forhandlere tilbyr vi leasing til næringslivet og bil- og båtlån til privatkunder.

Nasjonal aktør med lokal forankring

Vi er en nasjonal aktør med lokal forankring, som gjør at de kan gi bedrifter skreddersydde finansieringsløsninger tilpasset det markedet bedriften opererer i.

Ta en prat med oss om finansiering

Fredrik Moe Mikkelsen, markedssjef og finansrådgiver for Boasson AS

-Hos oss er det korte beslutningsveier, noe som gjør at kundene kan få raske tilbakemeldinger.

Brage Finans er eid av flere sparebanker rundt om i hele Norge. Vi har en høy markedsandel på Vestlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Bergen sentrum.

– Vi er til stede langs hele Vestlandskysten, er delaktig i lokale næringslag, og samarbeider med våre eierbanker som også har godt fotfeste på Vestlandet, sier Fredrik.

Han er rådgiveren til Boasson AS. Fredrik har jobbet i Brage Finans siden 2019. Før det hadde han en tilsvarende stilling i Sparebanken Vest, hvor han i syv år jobbet med drifts- og eiendomsfinansiering.

– Boasson er en ryddig og god kunde som er gøy å jobbe med. Det som er spesielt fint med dem er at de er langt fremme når det gjelder elektrifisering av maskinparken sin og bilene sine, forteller han.

Fokus på kvalitet og miljø

Et godt samarbeid med oss gir Boasson tid til å fokusere på det de virkelig brenner for.

Bedriften har en ambisiøs grønn strategi og er klar over at det krever en annerledes planlegging og tankegang for at de skal lykkes med det grønne skiftet.

– Det betyr at denne anleggsplassen drives på en annen måte. Det er ikke bare dieselmaskinen vi har byttet ut, vi har også planlagt annerledes, påpeker Sigurd.

Vi er positiv til tilnærmingen, og Fredrik bistår så godt han kan for å gjøre ting enklere for kunden.

– Det er jo fordi vi har troen på dem, fordi de driver veldig bra, og har den fremtidsrettet tankegangen som de har, sier Fredrik.

– Vi vil bruke mest mulig tid på å lære opp ledere og gjøre en god jobb. Da er det fint at Brage Finans håndterer finansieringen. Med en slik fleksibel finansieringspartner fungerer samarbeidet best mulig, sier daglig leder avslutningsvis.

image

Fordeler med leasing

Leasing frigjør kapital, det er ingen forskuttering av merverdiavgift og det forenkler regnskapsføring. Ved leasing får man inntil 100% finansiering.

Sjekk ut leasingkalkulatoren