Hopp til hovedinnhold

Factoring

Factoring og fakturakjøp er en enkel og fleksibel form for finansiering, og et godt alternativ til kassekreditt. Brage Finans tilby factoring og fakturakjøp gjennom vårt deleide selskap Factoring Finans. Med factoring gjennom Factoring Finans kan din bedrift disponere ressursene enda smartere.

Hva er factoring?

Med factoring, eller fakturabelåning, låner vi deg penger med sikkerhet i kundefordringen. Vi overfører inntil 90 % av fakturabeløpet til din konto straks vi har mottatt fakturafil fra deg. Resten av fakturabeløpet overføres når kundene har betalt. Ved å benytte dere av factoring vil din bedrift redusere risikoen for tap, det vil gi dere større handlingsrom og det vil reduserte kredittiden.

Hva er fakturakjøp?

Fakturakjøp innebærer at vi kjøper din faktura og tar over kredittrisikoen. Vi gjør en avtale om flere fakturakjøp, eller du kan velge å selge enkeltvis. Valget er ditt!

Hvem kan få Factoring?

Factoring Finans sin målgruppe er hovedsakelig små- og mellomstore bedrifter i Midt-Norge. Factoring passer for bedrifter som har behov for å redusere kredittiden, som ønsker å bruke mer til på kjernevirksomhet eller bedrifter i sterkt vekst. Kjenner du deg igjen?

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg finne den beste løsningen for din bedrift!

Tor Taksgaard

Tor Taksgaard

Regiondirektør

414 49 377 Send e-post