Hopp til hovedinnhold

Har du spørsmål til oss?

Her finner du svar på spørsmål som våre kunder ofte lurer på. Oversikt over lånet ditt finner du på Min Side på brage.no

Er terminbeløpet på den første fakturaen er høyere enn avtalt?
  • Årsaken til dette er at det kan være flere rentedager fra lånet ble utbetalt til første forfall på lånet. Ved neste faktura vil terminbeløpet være som avtalt. 
Vil du etablere avtalegiro på lånet ditt?
  • Når du har betalt din første faktura i nettbanken, får du mulighet til å registrere at du ønsker å betale via avtalegiro. Du bruker et KID-nummer fra en tilsendt faktura for å opprette dette. Avtalene registreres i nettbanken.
  • Det kan ta noe tid fra du registrerer avtalen til den trer i kraft. I mellomtiden må fakturaer betales på vanlig måte i nettbanken. Dersom du behøver bistand, er din bankrådgiver behjelpelig med etablering av avtalegiro.

Finn svar på Min Side

På Min Side finner du informasjon om dine avtaler og fakturakopier. Du kan blant annet gjøre endring på løpetiden og finne informasjon om innfrielse av lån.

Logg inn

Vil du betale ekstra avdrag på lånet?

  • Bruk KID fra en faktura du har mottatt. Beløpet bestemmer du selv, og overskytende beløp etter at utsendt faktura er dekket inn vil bli ført som ekstra avdrag på lånet ditt. 
Hva er en avdragsutsettelse?

Avdragsutsettelse innebærer at du kun betaler månedlige rentekostnader og omkostninger i en periode.  Du betaler altså ikke avdrag på lånet.

Vær oppmerksom på at rentene løper i den avdragsfrie perioden. De totale kostnadene på lånet øker derfor når du utsetter å betale avdrag.

Kan jeg endre forfallsdatoen på lånet mitt? 
  • Alle nye lån har forfall den 20. i måneden dersom ikke annet er avtalt. Du kan selv endre forfallsdato ved å logge inn på Min Side. Du kan da velge mellom den 1. og 15. - 27.
Hvor ser jeg saldo på lånet mitt?
  • På Min Side vil du få opp oversikt over saldo på lånet. Saldo på lånet ditt står også i fakturaen du mottar.
  • Ved innfrielse av lån kan du finne restbeløp, KID og kontonummer på Min side.
  • Du kan innfri lånet når som helst i løpet av nedbetalingstiden uten ekstra kostnad.

Kontakt oss

Dersom du ikke finner svar på det du lurer på her eller på Min Side så ta kontakt med oss.

Kontakt oss