Vi er tilgjengelig for kundene våre!

Brage Finans følger alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene for å redusere spredningen av Korona- viruset. Vi har forståelse for at flere av våre personkunder står i krevende situasjoner og vi er her for å hjelpe dere. 

Informasjon om ditt kundeforhold finner du ved å logge på Min Side på brage.no 

Vi senker renten 

Vi senker renten på våre løpende lån til kjøretøy og båt til personkunder for andre gang med 0,35 prosentpoeng. Alle kunder som får en lavere rente vil bli informert om dette i sms, e-post eller via Min Side innen 15. juni.

Permittert og trenger avdragsutsettelse?

Vi vil gjerne bidra til at kundene våre skal føle seg tryggere, og dersom du er blitt permittert kan du kan søke om inntil 3 måneder avdragsutsettelse på lån hos oss ved å fylle ut dette skjemaet

Har du spørsmål kan du sende en e-post til laan@brage.no

Hva er en avdragsutsettelse?

Avdragsutsettelse innebærer at du kun betaler månedlige rentekostnader og omkostninger i en periode.  Du betaler altså ikke avdrag på lånet.

Vær oppmerksom på at rentene løper i den avdragsfrie perioden. De totale kostnadene på lånet øker derfor når du utsetter å betale avdrag.

Har du spørsmål om dekning på betalingsforsikring på lånet ditt?

Vi ber om at alle krav meldes via webskjema, se www.skademeldingsskjema.no.

Vi gjør oppmerksomme på at det er krav til sykmelding/mottak av dagpenger i minst 30 dager før du vil ha krav på erstatning. Erstatningen er en ekstra nedbetaling på lånet. 

Se utfyllende informasjon på siden vår om betalingsforsikring

Vi holder vanlige åpningstider og vi gjør vårt beste for å svare raskt på alle henvendelser men vi må be kundene våre beregne lengre behandlingstid i denne tiden.

Ønsker du å snakke med oss kan du nå oss via telefon: 55 61 00 50

Åpningstider: Man- fre: 08:00-16:00