Søk forbrukslån, lån inntil 250.000 kroner uten sikkerhet!

Lån fra 25.000 opptil 250.000 kroner uten sikkerhet.
Beregn og søk forbrukslån i vår lånekalkulator, rask og enkel signering med BankID. Se oversikt over lånet på Min side.

Om forbrukslån

Med et forbrukslån behøver du ikke å stille noen sikkerhet i eiendeler eller kjøretøy. Ettersom det ikke er krav til sikkerhet er renten høyere sammenlignet med for eksempel bil og boliglån. 

Når passer det med forbrukslån?

Forbrukslån er en god løsning når du har behov for penger i en kortere periode, eksempelvis ved oppussing, reparasjoner på kjøretøy eller utskiftning av hvitevarer. Forbrukslån kan også benyttes hvis du kjøper bil, båt eller mc av eldre årsmodeller når disse ikke kan finansieres med sikkerhet i gjenstanden. 

Hvem passer forbrukslån for? 

Et forbrukslån passer for deg som har god oversikt og kontroll på økonomien din. Du må være mellom 25 år  og 70 år, og lånet kan ikke brukes til refinansiering av annen gjeld. Det forutsettes at du har fast inntekt, på minimum 250.000 kroner. Maks nedbetalingstid er 5 år. 

Hva koster et forbrukslån? 

Nominell rente mellom 7,9 % - 17,9 %, der renten på forbrukslånet er individuell og blir satt ut ifra en kredittvurdering i søknaden. 

Ønsker du betalingsforsikring på ditt forbrukslån hos oss?

En betalingsforsikring gir deg og dine nærmeste økonomisk trygghet hvis noe uforutsett skulle inntreffe, slik som langvarig sykdom eller arbeidsledighet. Les mer om betalingsforsikring.