Støtte til gode formål ved å Gi Gaven Videre

Sammen med flere av våre eierbanker har vi kunne støttet gode formål ved å Gi Gaven Videre. Gavekortet Gi Gaven Videre er et digitalt gavekort mottakeren gir videre til sin hjertesak. De ulike formålene er kategorisert som FN`s bærekraftsmål. Det er enkelt å velge det formålet som jobber for det den enkelte mottaker er mest opptatt av.


For 2020 fikk tre av våre distributører muligheten til å velge et formål hver å støtte. Se hvilke flotte formål som er blitt valgt!

 

Sykehusklovnene

Sparebanken Sør i Lyngdal fikk muligheten til å støtte en hjertesak med kroner 25.000. Valget falt på Sykehusklovnene som bidrar til at barn for en bedre sykehusopplevelse ved å skape latter og glede.

 

Redningsselskapet

Sparebanken Vest Austevoll fikk muligheten til å støtte sin hjertesak med kroner 15.000. Valget falt på Redningsselskapet da de er veldig aktuelle for kystsamfunnet med livreddende arbeid på sjøen.   

 

Aktiv mot kreft

Sparebanken Vest Osterøy fikk muligheten til å støtte sin hjertesak med kroner 10.000. Valget falt på Aktiv mot kreft som arbeider for å inkludere og tilgjengeliggjøre fysisk aktivitet i kreftbehandlingen.

Vi i Brage Finans setter veldig stor pris på å kunne utgjøre en forskjell for noen som trenger det og bidra til mer nyttige gaver!

Julegaven for 2020 til de ansatte i Brage Finans var også gavekort fra Gi Gaven Videre. Dette har gitt ansatte mulighet til å støtte sin hjertesak og det er blitt delt ut om lag 40.000 kroner til gode formål. 

 

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan Gi Gaven Videre?

Gavekort fra Gi Gaven Videre er blitt en populær bedriftsgave og satser i 2021 på privatmarkedet. Se hvordan du kjøper et digitalt gavekort på https://www.gigavenvidere.no/