Fikk mindre utgifter med ny bil

En måned før termin stod Bettina Freuchen (35) og samboeren klar til å ta imot sitt første barn. Da innså de at barnevognen ikke fikk plass i bagasjerommet.

 

Det er et scenario mange ventende foreldre kan kjenne seg igjen i. De står der og klør seg i hodet mens de vrir og vender på vognen som uansett ikke vil inn i bilen.

Som butikksjef på Bik Bok Torgalmenningen, følte Freuchen at den lille poloen var veldig sentrumsvennlig og praktisk minuttene før. Men så innså hun at slaget var tapt. 

− Vi skjønte at vi trengte en bil med et stort bagasjerom, og bestemte oss derfor ganske kjapt for en Volvo V60. Den er skikkelig familievennlig, sier Freuchen.

 

Undersøkte muligheter for billån

Sammen med samboeren begynte hun å undersøke billån – og fokuserte mest på hvem som hadde lavest rente og kunne tilby de beste betingelsene.

− Brage Finans ga den aller beste renten, og da vi var i en oppstartsfase og akkurat skulle få barn, innså vi at renten var det viktigste for oss akkurat der og da.

Etter en hyggelig telefonsamtale med en rådgiver i Brage Finans var billånet godkjent og paret gikk med det samme og så etter bilen de ville ha.

 

Rask og enkel søknadsprosess hos Brage Finans

Både søknad og utbetaling av lån kan skje i løpet av samme dag slik at du kan handle raskt når du finner drømmebilen, sier Karen Jarleng, avdelingsleder for billån i Brage. 

Freuchen var veldig positivt overrasket over et raskt svar og en kort prosess.

- Jeg var høygravid, så det var jo et stort pluss for oss at det skjedde raskt, sier hun.

Søk om gunstig billån

Freuchen forteller at livet som nybakte foreldre var like hektisk som det var fint, og de var lettet over å kunne kjapt feste bilstolen i Isofix i baksetet – noe man ikke kan gjøre i eldre biler.

− Det er en helt super familiebil. Livet ble mye enklere og det var høyst nødvendig at vi fikk den, da de nye barnesetene også tar veldig stor plass.

 

Mindre utgifter med ny bil

Freuchen mener at grunnet lavere utgifter med en ny bil versus en gammel bil, går de cirka i null i måneden. Selv om hun ikke hadde lån på den gamle bilen.

 − I og med at vi fikk så god rente fra Brage, så merkes det ikke noe særlig hver måned, sier hun.

Hva er det aller beste med bilen?

− Vi får to barnevogner i bagasjerommet, smiler Freuchen. – Jeg har hatt med venninner med barnevogn før, og da oppdaget vi at vi kunne få plass til begge barnevognene.

 Så da er det kanskje rom for enda et barn også?

 − Ja, det er nettopp det det er, ler hun.

Ønsker du å søke om et uforpliktende tilbud om billån kan du raskt og enkelt sende oss en søknad, sier Jarleng.