Hopp til hovedinnhold

Støtte til gode formål ved å Gi Gaven Videre

Sammen med flere av våre eierbanker har vi kunne støttet gode formål ved å Gi Gaven Videre. Gavekortet Gi Gaven Videre er et digitalt gavekort mottakeren gir videre til sin hjertesak. De ulike formålene er kategorisert som FN`s bærekraftsmål. Det er enkelt å velge det formålet som jobber for det den enkelte mottaker er mest opptatt av.


For 2020 fikk tre av våre distributører muligheten til å velge et formål hver å støtte. Se hvilke flotte formål som er blitt valgt!

Sparebanken Sør i Lyngdal fikk muligheten til å støtte en hjertesak med kroner 25.000. Valget falt på Sykehusklovnene som bidrar til at barn for en bedre sykehusopplevelse ved å skape latter og glede. 

Sparebanken Vest Austevoll fikk muligheten til å støtte sin hjertesak med kroner 15.000. Valget falt på Redningsselskapet da de er veldig aktuelle for kystsamfunnet med livreddende arbeid på sjøen.   

Sparebanken Vest Osterøy fikk muligheten til å støtte sin hjertesak med kroner 10.000. Valget falt på Aktiv mot kreft som arbeider for å inkludere og tilgjengeliggjøre fysisk aktivitet i kreftbehandlingen.

Vi i Brage Finans setter veldig stor pris på å kunne utgjøre en forskjell for noen som trenger det og bidra til mer nyttige gaver!

Julegaven for 2020 til de ansatte i Brage Finans var også gavekort fra Gi Gaven Videre. Dette har gitt ansatte mulighet til å støtte sin hjertesak og det er blitt delt ut om lag 40.000 kroner til gode formål. 

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan Gi Gaven Videre?

Gavekort fra Gi Gaven Videre er blitt en populær bedriftsgave og satser i 2021 på privatmarkedet. Se hvordan du kjøper et digitalt gavekort på https://www.gigavenvidere.no/