Hopp til hovedinnhold

Les noen av våre artikler!

Nyttige artikler om bil, båt og caravan.

Et reisende hjemmekontor

Han hadde tenkt på det lenge, men da koronaviruset kom til Norge så Ole Johnny Steinsvik på det som en gyllen mulighet til å endelig teste ut bobillivet. Det siste halvannet året har han i perioder kombinert jobb og fritid, reist rundt i Norge og jobbet fra bobilen.

Les mer!

Å kjøre denne helt spesielle bilen ga et herlig adrenalin, og da var det gjort!

Helt siden Stine Olsen kjørte forbi en Lotus Seven Sport var hun sikker på at den måtte bli hennes. Ved hjelp av Brage Finans fikk hun realisert drømmen, og ser nå frem til en lang sommer på vestlandsveiene.

Les mer!

5 tips til deg som drømmer om båt

Båtsesongen nærmer seg og mange drømmer om å investere i egen båt, men hva slags båt er egentlig rett for deg? Og hva skal du se etter? Vi har spurt daglig leder i Farvan AS, Rune Westad om noen enkle tips.

Les mer!

Slik gjør du båten klar for sesongen

Båtsesongen nærmer seg og det er på tide å ta av presenningen. Vi har samlet våre beste tips for klargjøring av din båt.

Les mer!

Spennende elbil- nyheter i 2021

Det er ingen tvil om at det er elbilene som dominerer årets bilnyheter. Daglig leder i Åkra Bil AS, Arnstein Thengs, forteller om det siste nye innen elektrifiserte biler og hva vi kan forvente i 2021.

Les mer!

Et feriehus på hjul

Mange nyter friheten og fleksibiliteten som bobil- og campinglivet gir. Les om hvorfor Petter Solholm har blitt bitt av basillen.

Les mer!

5 tips til deg som skal kjøpe bruktbil

Bruktbiler som selges av privatpersoner er som regel «solgt som de er». Derfor er det viktig å sjekke bilens tilstand grundig. For å sikre en god handel holder det imidlertid ikke å sparke i dekkene og banke i panseret! Vi gir deg tipsene du trenger for en trygg prosess.

Les mer!

Elbilen trenger ikke være en bil nummer to

Mange familier har to biler som de bytter mellom, og bruker gjerne en elbil som bil nummer to. Dette er ofte fordi flere tenker at en elbil ikke egner seg for langkjøring, men slik er det ikke.

Les mer!

Det du trenger å vite om privatleasing

De senere årene har det blitt stadig mer vanlig å leie, eller «lease» bil ­– også blant privatpersoner. Lurer du på om du skal lease?

Les mer!

Smartest med billån

Skal du kjøpe bil? Det er mange måter å finansiere kjøpet på, men de fleste velger et tradisjonelt billån eller billån «bakt» inn i boliglånet. Lurer du på hvilken form for finansiering du bør velge? Vi gir deg oversikten du trenger.

Les mer!

Betalingsforsikring

Betalingsforsikring gir deg og din familie trygghet når noe uforutsett skulle skje.

Les mer!

Hvordan skal du finansiere ditt neste bilkjøp?

I takt med at teknologien og våre behov for bilhold endrer seg raskere enn tidligere, er det mange som er usikre på hva de bør tenke på ved finansiering til sitt neste bilkjøp. Skal du eie, lease eller leie bilen?

Les mer!

Bilferie i Norge i sommer? Her er 6 tips!

Det er fantastisk å feriere i Norge, med sin varierte og fantastiske natur. Planlegger du bilferie i Norge i sommer? Vi har samlet seks tips til deg!

Les mer!

Elsker friheten bobillivet gir

Vi går mot vår og sommer, og for mange betyr det at sesongen for bobillivet nærmer seg. Birger Norø er en av de som gleder seg til å få bobilen sin på veien igjen!

Les mer!

Ofte stilte spørsmål om billån

Det er flere måter å finansiere en bil på, og prosessen kan for mange virke uoversiktlig. Vi svarer på ofte stilte spørsmål knyttet til billån.

Les mer!

Fordelene med å kjøpe brukt elbil

Tidligere har det vært lite utvalg i bruktbilmarkedet for elbiler. Nå er utvalget stort og vi ser flere fordeler med å kjøpe brukt elbil.

Les mer!

6 Tips til bilferie i Norge!

Det er fantastisk å feriere i Norge, med sin varierte og fantastiske natur. Planlegger du bilferie i Norge i sommer? Vi har samlet seks tips til deg!

Les mer!

Et nytt fleksibelt bilabonnement

Sammen med SPZ Bil lanserer Brage Finans et nytt fleksibelt bilabonnement for både privatkunder og næringskunder.

Les mer!